Postcode:
Postcode:
Bel: 010 303 00 87(ma/vrij 8.00-17.00)
Whatsapp: 010 740 20 59(ma/vrij 8.00-17.00)
Mail je CVrecruitment@perflexxion.nl(ma/vrij antwoord in 24u)
Bel: 010 303 00 87(ma/vrij 8.00-17.00)
Whatsapp: 010 740 20 59(ma/vrij 8.00-17.00)
Mail je CVrecruitment@perflexxion.nl(ma/vrij antwoord in 24u)

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over Perflexxion? Vind het antwoord in de veelgestelde vragen of neem contact met ons op.

Perflexxion

In welke branches zijn jullie actief?

Wij hebben diverse vacatures in de AGF, food, bloemenexport, tuinbouw en de industriële sector. Wanneer je bij de zoekfunctie één van deze branches aanklikt, kom je automatisch bij alle vacatures uit deze branche terecht. Op dit moment hebben wij veel mogelijkheden bij toeleveranciers in de voedingsmiddelenindustrie.

Waar is Perflexxion gevestigd?

Wij hebben kantoren in Zuid-Holland, Noord-Brabant en Noord-Holland. Je vindt ons in de plaatsen Barendrecht, Berkel en Rodenrijs, Etten-Leur, Heemskerk, Hoofddorp, Veghel, Waalwijk en Westland.

Wat voor soort vacatures hebben jullie?

Wij hebben met name vacatures binnen de productie en logistiek. Daarnaast bieden wij ook diverse officefuncties aan (op kantoor).

Wanneer ik bij jullie solliciteer, wat gebeurt er dan met mijn persoonlijke gegevens?

Privacy is erg belangrijk en het waarborgen van jouw persoonlijke gegevens dus ook. Wij gaan discreet met jouw gegevens om en leggen deze niet (ongevraagd) bij andere partijen neer. Wij houden ons aan de geldende privacywetgeving omtrent persoonlijke gegevens.

Privacybeleid

Inschrijven en solliciteren

Hoe schrijf ik mijzelf in bij Perflexxion?

Via dit inschrijfformulier schrijf je je in bij ons! Zodra wij al jouw gegevens hebben ontvangen, nemen wij op werkdagen binnen 24 uur contact met je op.

Hoe kan ik bij jullie solliciteren?

Als je een vacature op onze website ziet die bij je past, klik je op ‘direct solliciteren’. Hier upload je je gegevens en CV. Zodra wij jouw informatie ontvangen hebben, nemen wij op werkdagen binnen 24 uur contact met je op.

Hoe maak ik een goed CV?

Wij helpen je graag met het opmaken van een goed CV. Klik hier voor alle sollicitatietips. Klik hier voor een voorbeeld CV.

Ik kan mijn CV niet uploaden, wat nu?

Lukt het je niet om via onze website jouw CV te uploaden? Geen stress, mail deze dan naar recruitment@perflexxion.nl.

Ik zie op jullie website een vacature, hoe weet ik dat deze nog openstaat?

Wanneer je een vacature op onze website ziet, dan staat deze open bij één van onze opdrachtgevers. Het kan natuurlijk wel zijn dat we al kandidaten hebben voorgesteld of al op gesprek zijn geweest voor deze vacature. Maar zolang de vacature online staat, kan je reageren.

Ik heb geen ervaring, kan ik dan ook bij jullie solliciteren?

Uiteraard! Wij hebben vacatures waarbij je ook zonder ervaring kan solliciteren. De functie eisen van de opdrachtgever worden altijd in de vacaturetekst beschreven.

Kan ik ook parttime werken i.p.v. de 38/40 uur die op de website staat?

Bij sommige functies is het mogelijk om parttime te werken. Meestal zetten wij dit bij de vacature in de omschrijving. Zie je een vacature waar dit niet bijstaat, neem dan gerust contact met ons op om te vragen naar de mogelijkheden. 

Ik heb geen eigen vervoer. Kan ik dan wel solliciteren?

Veel van onze opdrachtgevers zijn goed bereikbaar met het OV, maar er zijn bedrijven waar dit lastig is. Bij elke vacature staat of het dichtbij een OV station zit en hoelang het eventueel lopen is. Mocht het bedrijf niet toegankelijk zijn met het OV, dan staat er 'Eigen vervoer' vermeld. 

Hoe weet ik waar het bedrijf gevestigd is waar ik op solliciteer?

In de vacature lees je in welke regio het bedrijf zich bevindt. Wanneer wij je, na het kennismakingsgesprek bij ons op kantoor, gaan voorstellen bij een bedrijf, ontvang je uiteraard alle bedrijfsgegevens.

I don't speak Dutch, do you have possibilities for English speakers? 

We have clients who don't mind if you speak little or no Dutch. Our recruitment consultants look at which companies we can best introduce you to.

Hoe gaan jullie om met discriminatie?

Bij Perflexxion vinden wij dat iedereen dezelfde kansen moet krijgen op de arbeidsmarkt. Daarom zegt Perflexxion nee tegen discriminatie! Ons beleid is gericht op iedere werkzoekende op de arbeidsmarkt, waarbij iedereen gelijk wordt behandeld. Dit is een algemene beleidsregel die door alle medewerkers van onze vestigingen gehanteerd wordt bij het werven en selecteren van kandidaten. 

Lees voor meer informatie ons volledige antidiscriminatiebeleid.

Het kennismakingsgesprek

Ik mag bij jullie op kennismakingsgesprek komen. Hoe lang duurt zo’n gesprek?

Heb je gesolliciteerd en ben je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek? Houd dan rekening met een gesprekstijd van ongeveer 30-45 minuten.

Heb ik mijn gesprek met de recruitment intercedent die bij de vacature staat?

Nadat de telefonische intake heeft plaatsgevonden en de afspraak voor een kennismakingsgesprek is ingepland, ontvang je hiervan een bevestiging per e-mail. Hierin staat vermeld met wie je het gesprek hebt. Het kan zijn dat de recruitment intercedent die bij de vacature staat verhinderd is. Dan heb je een gesprek met een collega die ook alles over de vacature weet.

Moet ik altijd bij jullie op gesprek komen, of kan ik ook rechtstreeks bij een opdrachtgever terecht?

Als je via Perflexxion aan de slag wilt, kom je altijd eerst bij ons langs voor een kennismaking. Wij willen graag weten wie je bent en wat je kan, zodat we je bij de juiste opdrachtgever(s) voorstellen.

Wat gebeurt er na mijn kennismakingsgesprek?

Na het kennismakingsgesprek kijken we of er een opdrachtgever is waar wij jou gaan voorstellen. Dit gaat altijd in overleg met jou. Zodra een opdrachtgever geïnteresseerd is, nemen wij contact met je op om een sollicitatiegesprek bij het bedrijf in te plannen.

Wat neem ik mee naar het kennismakingsgesprek?

Neem je meest recente CV en een geldig legitimatiebewijs mee naar het gesprek. 

Ik ben aangenomen, wat nu?

Van harte gefeliciteerd! We zijn blij dat we jou aan een nieuwe baan hebben geholpen bij één van onze opdrachtgevers. Zodra je bent aangenomen, nemen wij contact met je op voor het tekenen van het contract. Wij hebben verschillende contractvormen, waar onze recruitment intercedent je alles over gaat vertellen.

Aan het werk via Perflexxion

Ik heb een vraag, waar kan ik deze stellen?

Je kan al jouw vragen omtrent werk altijd stellen aan jouw intercedent. Mocht er iets niet lekker gaan (zowel privé als in je werk), laat het je contactpersoon weten! Wij staan altijd voor jou klaar om je happy te maken!  

Wat zijn de werktijden?

De werktijden verschillen per opdrachtgever. Er zijn opdrachtgevers die in meerdere ploegendiensten werken, maar er zijn ook opdrachtgevers die werktijden tussen 08.00 en 18.00 uur hanteren. Voordat jouw recruitment intercedent je bij een opdrachtgever voorstelt, kan hij jou hier meer over vertellen. 

Wat is een inlenersbeloning en krijg ik dat ook?

Alle flexcollega's, vakantiekrachten en doorleners vallen onder de inlenersbeloning. Dit betekent dat je dezelfde arbeidsvoorwaarden hebt als werknemers die in vaste dienst zijn bij jouw opdrachtgever. Denk aan: brutoloon conform salarisschalen, ATV/ADV, toeslagen voor overwerk en onregelmatige uren, onkosten en loonsverhogingen.

Wat zijn de secundaire arbeidsvoorwaarden?

De secundaire arbeidsvoorwaarden verschillen per opdrachtgever. Vraag hiernaar bij je recruitment intercedent van Perflexxion. 

Hoe moet ik mijn uren die ik heb gewerkt doorgeven?

Je uren geef je elke week door via de Flux app (voorheen PEP app.)

Ik wil vakantie aanvragen, hoe doe ik dat?

Vakantie aanvragen doe je zowel bij je opdrachtgever als bij Perflexxion. Je stuurt jouw contactpersoon bij Perflexxion een mail met daarin de gewenste vakantieperiode en hoeveel vakantiedagen er uitbetaald moeten worden. Via jouw opdrachtgever ontvang je het akkoord van de aanvraag.

Wanneer ontvang ik mijn salaris?

Iedere dinsdagmiddag maken wij het salaris aan jou over. Dit kunnen we alleen doen als wij je geaccordeerde werkbriefje vóór maandag 10.00 uur hebben ontvangen. Afhankelijk van jouw bank ontvang je je salaris dezelfde dag of de volgende dag op je rekening. Heb je op woensdag 15.00 uur nog geen salaris ontvangen? Neem dan contact op met jouw contactpersoon binnen Perflexxion. Is dinsdag een nationale feestdag? Dan maken wij het salaris een dag later aan je over.

Waar vind ik mijn loonstrook?

Je ontvangt jouw loonstrook op de dag van de betaling na 15.00 uur op het door jou opgegeven e-mailadres.

Hoe ziet mijn loonstrook eruit?

Bekijk hier een voorbeeld loonstrook met toelichting.

Ik zie loonheffingskorting op mijn loonstrook staan, wat is dat precies?

Loonheffingskorting is een korting op je belasting, waardoor je minder belasting betaalt. Als je in loondienst werkt, dan regelt je werkgever dit voor je. Werk je bij meerdere werkgevers of heb je een uitkering en tegelijkertijd een baan? Dan heb je recht op loonheffingskorting bij één werkgever. Als je dit namelijk bij beide doet, dan krijg je teveel korting en moet je dat achteraf terugbetalen aan de belasting.

Krijg ik mijn reiskosten vergoed?

Of je je reiskosten vergoed krijgt is afhankelijk van je opdrachtgever. Jouw recruitment intercedent kan je hier verder over informeren.

Heb ik ook recht op vakantiegeld?

Voor elk gewerkt uur bouw je vakantiegeld op. Dit is 8,33% van je bruto salaris en wordt ieder jaar in mei uitbetaald. Ga je eerder uit dienst, dan ontvang je het opgebouwde vakantiegeld binnen 6 weken op je rekening.

Ziekmelding

Ik ben ziek, wat nu?

Ben je door ziekte niet in staat om te werken, meld dit dan zo snel mogelijk - uiterlijk voor 9.00 uur in de ochtend - telefonisch bij je opdrachtgever én bij ons Service Center via ons telefoonnummer 010 303 00 85. Kan je weer aan de slag? Meld dit dan ook zo snel mogelijk bij jouw opdrachtgever en het Service Center van Perflexxion.

Ik ben arbeidsongeschikt door ziekte, wat gebeurt er met mijn loon?

Bij arbeidsongeschikt door ziekte ontvang je, afhankelijk van het soort contract dat je hebt, een uitkering die 90% bedraagt van je gemiddelde brutoloon. Wil je weten wat voor jou van toepassing is? Neem dan contact op met jouw recruitment intercedent bij Perflexxion. Voor meer informatie kan je ook de NBBU CAO raadplegen.

Opleidingen en trainingen

Bieden jullie ook trainingen of cursussen aan?

Perflexxion heeft naast het uitzendbureau ook Perflexxion Academy. De Perflexxion Academy voorziet in sollicitatietrainingen om je te helpen bij het sollicitatieproces. Daarnaast bieden wij diverse trainingen aan die tijdens je werk goed van pas komen. Kijk hier voor meer informatie over onze trainingen.

Is er een mogelijkheid om intern opgeleid te worden?

Jazeker! In overleg met de opdrachtgever kijken we naar de mogelijkheden om intern opgeleid te worden en naar de doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf waar je werkzaam bent. Als je ambitie hebt om door te groeien, maak dit dan kenbaar bij jouw recruitment intercedent. 

Waar kan ik terecht met een andere vraag en/of opmerking?

Staat jouw vraag hier niet bij, vul dan het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Vragen of opmerkingen?

Direct Solliciteren