Postcode:
Postcode:
Bel: 010 303 00 87(ma/vrij 8.00-17.00)
Whatsapp: 010 740 20 59(ma/vrij 8.00-17.00)
Mail je CVrecruitment@perflexxion.nl(ma/vrij antwoord in 24u)
Bel: 010 303 00 87(ma/vrij 8.00-17.00)
Whatsapp: 010 740 20 59(ma/vrij 8.00-17.00)
Mail je CVrecruitment@perflexxion.nl(ma/vrij antwoord in 24u)

Onze klanten vertellen

Wij zijn trots op de samenwerking met onze opdrachtgevers en we vertrouwen erop ook in de toekomst een professionele partner te zijn. Zo denken onze opdrachtgevers over Perflexxion.

Onze klanten vertellen

Wij zijn trots op de samenwerking met onze opdrachtgevers en we vertrouwen erop ook in de toekomst een professionele partner te zijn. Zo denken onze opdrachtgevers over Perflexxion.

Anthura

Anthura

Anthura verrijkt onze wereld met kleurrijke bloemen en planten. Het familiebedrijf is al 84 jaar thuis in de veredeling en productie van anthuriums, phalaenopsis en orchideeën voor zowel de pot- als snijcultuur en heeft een continue focus op innovatie en duurzaamheid. “Verspreid over verschillende productielocaties werken meer dan 200 gemotiveerde medewerkers dagelijks aan kwalitatief hoogstaand plantmateriaal”, vertelt Warijem (Wari) Kasan, hoofd in-vitroverwerking (microplants) bij Anthura.

Lees meer

PMG

PMG

Bij Popal Mobility Group (PMG) is elke medewerker even belangrijk. Van de accountmanagers en custom support medewerkers tot en met de logistiek medewerkers in het magazijn. “Om medewerkers langdurig te boeien én binden, zetten wij hoog in op werkplezier”, vertelt HR-manager Irene Mesman. “We realiseren ons dat bijvoorbeeld de werkzaamheden in ons magazijn fysiek zwaar zijn. Medewerkers die zich voor ons inzetten, moeten het daarom op zijn minst ook leuk en gezellig hebben samen. Perflexxion voelt dit goed aan en weet steeds het juiste type kandidaten voor ons te selecteren.”

Lees verder

TLR

TLR

TLR International Laboratories is een onafhankelijk laboratorium voor snelle, uitgebreide analyses van voedingsmiddelen, diervoeders en grondstoffen zoals biomassaproducten. "Wij doen zelf niet aan werving en selectie. Een deel van onze nieuwe medewerkers komt binnen via open sollicitaties en via Perflexxion. Perflexxion zorgt goed voor haar flexcollega's."

Lees verder

Detailresult Slagerijen

Detailresult Slagerijen

Perflexxion brengt de kwaliteit van arbeidskrachten naar een hoger niveau. Gemiddeld werken iedere week zo’n twintig arbeidskrachten via Perflexxion in onze slagerij, waaronder ook enkele zaterdagkrachten. Hoewel ook deze krachten starten met de eenvoudige taken, is het ons doel om hen – wanneer de samenwerking van beide kanten bevalt – steeds meer verantwoordelijkheden te geven. 

Lees verder

Van der Linde Catering & Evenementen

Van der Linde Catering & Evenementen

Afgelopen augustus zijn de eerste mensen via Perflexxion bij Van der Linde Catering & Evenementen aan de slag gegaan. Inmiddels bestaat de oproeppool uit zo’n 25 mensen. "In het begin waren we heel even sceptisch over de kwaliteit van het personeel", vertelt Michael. "Wij zijn gewend om te werken met jong, fris en nieuw personeel. Perflexxion kwam echter met een meer ervaren pool. Daar moesten we even aan wennen, maar inmiddels blijkt dat dit grote voordelen biedt."
Lees verder

Koppert

Koppert

"Tijdens piekmomenten de juiste mensen leveren die ook weer terugkomen; dát is waar partnership over gaat." In deze video vertelt Annemieke van Agthoven, HR manager van Koppert wat de kern van de samenwerking met Perflexxion is. 

Bekijk hier de video

Oerlemans Plastics

Oerlemans Plastics

‘Een mooie manier om nieuwe medewerkers te leren kennen, voordat zij doorstromen naar een vast contract’. Maar ook: ‘meer zekerheid en verlaging van het risico dat vaste dienstverbanden met zich meebrengen’. In aanvulling op de circa 250 eigen, vaste medewerkers werkt Oerlemans Plastics graag met een flexibele schil van flexcollega's. Voor de logistieke afdelingen in Genderen en Giessen worden deze medewerkers sinds twee jaar geleverd door Perflexxion. 
Lees verder

Bayer Crop Science

Bayer Crop Science

De ambitie van Bayer Crop Science is natuurlijk om mensen een jaar rond werk te bieden en de juiste mensen aan boord te houden, benadrukt Sydney. "Dit doen we onder andere door mensen in te zetten in ons externe lab en op externe locaties. Echter hebben we als organisatie nu eenmaal te maken met cyclussen, en dus downtime. Omdat we dit niet met vakanties kunnen opvangen, is een flexibele schil een uitstekende oplossing."

Lees verder

Henri B.V.

Henri B.V.

In november 2020 is een eerste flexcollega van Perflexxion door Henri BV in dienst genomen. In maart 2021 volgt de tweede flexcollega. "Dit is een mooie stap in onze samenwerking, die vraagt om een goede begeleiding", aldus Daniëlle. "Voor al onze vaste medewerkers hebben we een uitgebreid onboardings-programma ontwikkeld, waarin naast een basisintroductie en instructie ook een stukje teambuilding is opgenomen.
Lees verder

Houweling

Houweling

De keuze voor Perflexxion was een logische, volgens Bert-Jan Houweling. “Onze bedrijven kunnen terugvallen op een lange relatie. Wij waren vroeger buren van Koppert Biological Systems, waar een inhouse vestiging van Perflexxion is gevestigd. We kennen het bedrijf en de familie Oosthoek dan ook heel goed. Bovendien maken we al jarenlang en succesvol gebruik van de flexibele officekrachten van Perflexxion. 

Lees verder

StarCuisine

StarCuisine

Sinds september werken zo’n 10 tot 15 flexibele arbeidskrachten via Perflexxion  bij StarCuisine. Zowel voor enkele dagen als voor langere periodes. "Arbeidskrachten die uitblinken, laten we vaak langer blijven", vertelt Francine. "Bovendien maken zij kans om na een jaar in vaste dienst te komen." Voor eind 2021 verwacht ze een piek in het aantal nieuwe contracten. Voor eind 2021 verwacht ze een piek in het aantal nieuwe contracten. “Dan verhuizen we namelijk met ons bedrijf van Rijswijk naar een nieuw bedrijfsgebouw in Bleiswijk. 

Lees verder

Snack Connection

Snack Connection

"Vanaf maart 2019 werk ik met Perflexxion samen om ons personeelsbestand uit te breiden en te optimaliseren. Zij staan altijd voor ons klaar. Het dagelijkse contact is prettig en zij leveren snel passende kandidaten en kunnen moeiteloos schakelen als er zaken veranderen. Perflexxion denkt met Snack Connection mee, in een arbeidsmarkt zoals de huidige, om toch de juiste kandidaten aan te trekken. Eén vast aanspreekpunt, maar als zij afwezig is dan wordt dit moeiteloos overgenomen door een collega zonder dat ergens iets hapert. Weten mij keer op keer scherp te houden gezien het ruime aanbod van kandidaten. Mocht er iets niet goed gaan, dan pakken zij dat adequaat op en gaan zij dit zeker niet uit de weg. Kortom, een goede, maar vooral ook leuke samenwerking en ik kan Perflexxion daarom ook van harte aanbevelen."

Meg Romijn - HR Manager

Bredabest

Bredabest

"Sinds medio oktober 2019 werk ik als HR manager bij Bredabest. Bij mijn vorige werkgevers heb ik contact gehad met diverse uitzendbureaus, maar niet met Perflexxion. Bredabest werkt al geruime tijd samen met Perflexxion en dus was het voor mij vanzelfsprekend deze samenwerking voort te zetten. Ik ben erg blij met onze samenwerking; Perflexxion kent onze organisatie, schakelt snel, levert prima kandidaten en denkt mee. Een aantal kandidaten die via Perflexxion zijn gestart, hebben inmiddels een dienstverband bij Bredabest."

Marielle van der Wouw – HR Manager

Rungis

Rungis

"Sinds 2015 werkt groente- en fruitspecialist Rungis samen met Perflexxion. Perflexxion is een partij waarbij het persoonlijke contact met onze HR collega’s in combinatie met het leveren van passende kandidaten de hoogste prioriteit heeft. Wij werken bij Rungis met verschillende partners om doorlopend de beste nieuwe collega’s te vinden. Perflexxion draagt bij Rungis veel passende collega’s aan. Om de week komt onze Perflexxion contactpersoon langs om alle lopende zaken te bespreken, te evalueren en waar nodig verbeteringen toe te passen. Gemiddeld hebben wij 15 flexcollega's via Perflexxion in dienst met de intentie om deze na de uitzendtermijn direct bij Rungis in dienst te laten treden. De werkwijze van Perflexxion sluit goed aan bij onze behoeften en wensen."

Ilona Evers - HR manager 

Roveg Fruit & Vegetables

Roveg Fruit & Vegetables

"Perflexxion is één van onze vaste partners die zich inspant om voor Roveg de juiste kandidaten te vinden voor verschillende functies. Door de lange en nauwe samenwerking weet Perflexxion wat Roveg nodig heeft en welke mensen bij ons in de organisatie passen. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, flexibele, harde werkers. Perflexxion weet die feilloos aan ons te matchen!"

Jorine van Dort - HR Business Partner

Vilter Coffee

Vilter Coffee

"Wij, Vilter Coffee, werken nu enkele jaren samen met Perflexxion en dat is naar volle tevredenheid! Fijne communicatie, heldere afspraken, professioneel & bovenal erg prettig in de omgang. Dit geldt zowel naar ons toe als ook naar de flexcollega's, wat minstens zo belangrijk is. Ze denken met je mee en zijn nooit te beroerd om wat extra moeite voor je te doen en dat is echt heel fijn samenwerken. Op naar nog meer jaren!"

Frank Ouwerling – Oprichter

Direct Solliciteren