Postcode:
Postcode:
Bel: 010 303 00 87(ma/vrij 8.00-17.00)
Whatsapp: 010 740 20 59(ma/vrij 8.00-17.00)
Mail je CVrecruitment@perflexxion.nl(ma/vrij antwoord in 24u)
Bel: 010 303 00 87(ma/vrij 8.00-17.00)
Whatsapp: 010 740 20 59(ma/vrij 8.00-17.00)
Mail je CVrecruitment@perflexxion.nl(ma/vrij antwoord in 24u)

Onze klanten vertellen

Wij zijn trots op de samenwerking met onze opdrachtgevers en we vertrouwen erop ook in de toekomst een professionele partner te zijn. Zo denken onze opdrachtgevers over Perflexxion.

Onze klanten vertellen

Wij zijn trots op de samenwerking met onze opdrachtgevers en we vertrouwen erop ook in de toekomst een professionele partner te zijn. Zo denken onze opdrachtgevers over Perflexxion.

StarCuisine

StarCuisine

Sinds september werken zo’n 10 tot 15 flexibele arbeidskrachten via Perflexxion  bij StarCuisine. Zowel voor enkele dagen als voor langere periodes. "Arbeidskrachten die uitblinken, laten we vaak langer blijven", vertelt Francine. "Bovendien maken zij kans om na een jaar in vaste dienst te komen." Voor eind 2021 verwacht ze een piek in het aantal nieuwe contracten. Voor eind 2021 verwacht ze een piek in het aantal nieuwe contracten. “Dan verhuizen we namelijk met ons bedrijf van Rijswijk naar een nieuw bedrijfsgebouw in Bleiswijk. 

Lees verder

Houweling

Houweling

De keuze voor Perflexxion was een logische, volgens Bert-Jan Houweling. “Onze bedrijven kunnen terugvallen op een lange relatie. Wij waren vroeger buren van Koppert Biological Systems, waar een inhouse vestiging van Perflexxion is gevestigd. We kennen het bedrijf en de familie Oosthoek dan ook heel goed. Bovendien maken we al jarenlang en succesvol gebruik van de flexibele officekrachten van Perflexxion. 

Lees verder

Justin Jiscoot: 'Eén van de beste keuzes die ik de afgelopen jaren heb gemaakt'

Justin Jiscoot: 'Eén van de beste keuzes die ik de afgelopen jaren heb gemaakt'

Justin was jarenlang actief als buitensportinstructeur en skileraar, maar was toe aan een nieuwe uitdaging, met meer zekerheid én regelmaat. “Op het internet zag ik een interessante vacature van Perflexxion, waarop ik heb gereageerd”, vertelt hij. “In het intakegesprek kwamen bovendien nog drie mogelijke vacatures naar voren, waaronder de functie van medewerker hovenier. Deze functie sprak me enorm aan. Ik vind het heerlijk om buiten en met mijn handen te werken. Bovendien is geen dag gelijk.”

Lees verder

Bredabest

Bredabest

"Sinds medio oktober 2019 werk ik als HR manager bij Bredabest. Bij mijn vorige werkgevers heb ik contact gehad met diverse uitzendbureaus, maar niet met Perflexxion. Bredabest werkt al geruime tijd samen met Perflexxion en dus was het voor mij vanzelfsprekend deze samenwerking voort te zetten. Ik ben erg blij met onze samenwerking; Perflexxion kent onze organisatie, schakelt snel, levert prima kandidaten en denkt mee. Een aantal kandidaten die via Perflexxion zijn gestart, hebben inmiddels een dienstverband bij Bredabest."

Marielle van der Wouw – HR Manager

Snack Connection

Snack Connection

"Vanaf maart 2019 werk ik met Perflexxion samen om ons personeelsbestand uit te breiden en te optimaliseren. Zij staan altijd voor ons klaar. Het dagelijkse contact is prettig en zij leveren snel passende kandidaten en kunnen moeiteloos schakelen als er zaken veranderen. Perflexxion denkt met Snack Connection mee, in een arbeidsmarkt zoals de huidige, om toch de juiste kandidaten aan te trekken. Eén vast aanspreekpunt, maar als zij afwezig is dan wordt dit moeiteloos overgenomen door een collega zonder dat ergens iets hapert. Weten mij keer op keer scherp te houden gezien het ruime aanbod van kandidaten. Mocht er iets niet goed gaan, dan pakken zij dat adequaat op en gaan zij dit zeker niet uit de weg. Kortom, een goede, maar vooral ook leuke samenwerking en ik kan Perflexxion daarom ook van harte aanbevelen."

Meg Romijn - HR Manager

Roveg Fruit & Vegetables

Roveg Fruit & Vegetables

"Perflexxion is één van onze vaste partners die zich inspant om voor Roveg de juiste kandidaten te vinden voor verschillende functies. Door de lange en nauwe samenwerking weet Perflexxion wat Roveg nodig heeft en welke mensen bij ons in de organisatie passen. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, flexibele, harde werkers. Perflexxion weet die feilloos aan ons te matchen!"

Jorine van Dort - HR Business Partner

Rungis

Rungis

"Sinds 2015 werkt groente- en fruitspecialist Rungis samen met Perflexxion. Perflexxion is een partij waarbij het persoonlijke contact met onze HR collega’s in combinatie met het leveren van passende kandidaten de hoogste prioriteit heeft. Wij werken bij Rungis met verschillende partners om doorlopend de beste nieuwe collega’s te vinden. Perflexxion draagt bij Rungis veel passende collega’s aan. Om de week komt onze Perflexxion contactpersoon langs om alle lopende zaken te bespreken, te evalueren en waar nodig verbeteringen toe te passen. Gemiddeld hebben wij 15 uitzendkrachten via Perflexxion in dienst met de intentie om deze na de uitzendtermijn direct bij Rungis in dienst te laten treden. De werkwijze van Perflexxion sluit goed aan bij onze behoeften en wensen."

Ilona Evers - HR manager 

Vilter Coffee

Vilter Coffee

"Wij, Vilter Coffee, werken nu enkele jaren samen met Perflexxion en dat is naar volle tevredenheid! Fijne communicatie, heldere afspraken, professioneel & bovenal erg prettig in de omgang. Dit geldt zowel naar ons toe als ook naar de uitzendkrachten, wat minstens zo belangrijk is. Ze denken met je mee en zijn nooit te beroerd om wat extra moeite voor je te doen en dat is echt heel fijn samenwerken. Op naar nog meer jaren!"

Frank Ouwerling – Oprichter

Vos CRC

Vos CRC

"Voor ons bedrijf, Vos CRC te Waalwijk, dat onder andere gespecialiseerd is in het technisch reinigen van koel- en ventilatiesystemen zoekt Perflexxion met ons de arbeidsmarkt af voor de beste kandidaten in de functie van technisch reiniger of assistent technisch reiniger. Zij letten er goed op dat de kandidaat uit het juiste hout gesneden is qua competenties, karakter en opleiding. Daar waar de opleiding niet geheel aansluit faciliteert Perflexxion de mogelijkheid tot het volgen van cursussen voor de kandidaat. Ook na de plaatsing is er goed contact tussen Vos CRC en Perflexxion en begleiden zij evaluaties tussen Vos CRC en de kandidaat. Dit alles om de plaatsing tot een succes te laten zijn voor de langere termijn. Perflexxion heeft een stabiel en hecht team wat garant staat voor een prettige communicatie, gedegen kennis van onze bedrijfsactiviteiten en korte lijnen waardoor zij snel kunnen schakelen voor Vos CRC. Ik zou Perflexxion zeker aanbevelen bij werkzoekenden en bedrijven".

Erik Vos - Bedrijfsleider Vos CRC

Direct Solliciteren