Postcode:
Postcode:
Bel: 010 303 00 87(ma/vrij 8.00-17.00)
Whatsapp: 085 080 37 10(ma/vrij 8.00-17.00)
Mail je CV(ma/vrij antwoord in 24u)
Bel: 010 303 00 87(ma/vrij 8.00-17.00)
Whatsapp: 085 080 37 10(ma/vrij 8.00-17.00)
Mail je CV(ma/vrij antwoord in 24u)

Onze klanten vertellen

Wij zijn trots op de samenwerking met onze opdrachtgevers en we vertrouwen erop ook in de toekomst een professionele partner te zijn. Zo denken onze opdrachtgevers over Perflexxion.

Onze klanten vertellen

Wij zijn trots op de samenwerking met onze opdrachtgevers en we vertrouwen erop ook in de toekomst een professionele partner te zijn. Zo denken onze opdrachtgevers over Perflexxion.

Roveg Fruit & Vegetables

"Perflexxion is één van onze vaste partners die zich inspant om voor Roveg de juiste kandidaten te vinden voor verschillende functies. Door de lange en nauwe samenwerking weet Perflexxion wat Roveg nodig heeft en welke mensen bij ons in de organisatie passen. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste, flexibele, harde werkers. Perflexxion weet die feilloos aan ons te matchen!"

Jorine van Dort - HR Business Partner

Snack Connection

"Vanaf maart 2019 werk ik met Perflexxion samen om ons personeelsbestand uit te breiden en te optimaliseren. Zij staan altijd voor ons klaar. Het dagelijkse contact is prettig en zij leveren snel passende kandidaten en kunnen moeiteloos schakelen als er zaken veranderen. Perflexxion denkt met Snack Connection mee, in een arbeidsmarkt zoals de huidige, om toch de juiste kandidaten aan te trekken. Eén vast aanspreekpunt, maar als zij afwezig is dan wordt dit moeiteloos overgenomen door een collega zonder dat ergens iets hapert. Weten mij keer op keer scherp te houden gezien het ruime aanbod van kandidaten. Mocht er iets niet goed gaan, dan pakken zij dat adequaat op en gaan zij dit zeker niet uit de weg. Kortom, een goede, maar vooral ook leuke samenwerking en ik kan Perflexxion daarom ook van harte aanbevelen."

Meg Romijn - HR Manager

Vilter Coffee

"Wij, Vilter Coffee, werken nu enkele jaren samen met Perflexxion en dat is naar volle tevredenheid! Fijne communicatie, heldere afspraken, professioneel & bovenal erg prettig in de omgang. Dit geldt zowel naar ons toe als ook naar de uitzendkrachten, wat minstens zo belangrijk is. Ze denken met je mee en zijn nooit te beroerd om wat extra moeite voor je te doen en dat is echt heel fijn samenwerken. Op naar nog meer jaren!"

Frank Ouwerling – Oprichter

Bredabest

"Sinds medio oktober 2019 werk ik als HR manager bij Bredabest. Bij mijn vorige werkgevers heb ik contact gehad met diverse uitzendbureaus, maar niet met Perflexxion. Bredabest werkt al geruime tijd samen met Perflexxion en dus was het voor mij vanzelfsprekend deze samenwerking voort te zetten. Ik ben erg blij met onze samenwerking; Perflexxion kent onze organisatie, schakelt snel, levert prima kandidaten en denkt mee. Een aantal kandidaten die via Perflexxion zijn gestart, hebben inmiddels een dienstverband bij Bredabest."

Marielle van der Wouw – HR Manager

Rungis

"Sinds 2015 werkt groente- en fruitspecialist Rungis samen met Perflexxion. Perflexxion is een partij waarbij het persoonlijke contact met onze HR collega’s in combinatie met het leveren van passende kandidaten de hoogste prioriteit heeft. Wij werken bij Rungis met verschillende partners om doorlopend de beste nieuwe collega’s te vinden. Perflexxion draagt bij Rungis veel passende collega’s aan. Om de week komt onze Perflexxion contactpersoon langs om alle lopende zaken te bespreken, te evalueren en waar nodig verbeteringen toe te passen. Gemiddeld hebben wij 15 uitzendkrachten via Perflexxion in dienst met de intentie om deze na de uitzendtermijn direct bij Rungis in dienst te laten treden. De werkwijze van Perflexxion sluit goed aan bij onze behoeften en wensen."

Ilona Evers - HR manager 

Direct Solliciteren