Postcode:
Postcode:
Bel: 010 303 00 87(ma/vrij 8.00-17.00)
Whatsapp: 085 080 37 10(ma/vrij 8.00-17.00)
Mail je CV(ma/vrij antwoord in 24u)
Bel: 010 303 00 87(ma/vrij 8.00-17.00)
Whatsapp: 085 080 37 10(ma/vrij 8.00-17.00)
Mail je CV(ma/vrij antwoord in 24u)

Nieuws & Events

Perflexxion organiseert regelmatig inspirerende introductietrainingen voor bedrijven, maar ook events en kennissessies. Lees hier meer over onze activiteiten en laatste nieuwtjes. Volg ons op de socials en mis niets.

Nieuws & Events

Perflexxion organiseert regelmatig inspirerende introductietrainingen voor bedrijven, maar ook events en kennissessies. Lees hier meer over onze activiteiten en laatste nieuwtjes. Volg ons op de socials en mis niets.

Op zoek naar een baan?

Ben je op dit moment op zoek naar een baan voor de korte of lange termijn? Wij hebben momenteel veel mogelijkheden binnen de voedingsmiddelenbranche. Zoals je weet is het nu topdrukte om alle supermarkten zo snel en efficiënt mogelijk te bevoorraden. Hierdoor zijn er veel mogelijkheden om jou snel aan een nieuwe baan te helpen. Kijk hier voor onze vacaturemogelijkheden. 

Bekijk de video

Eerste paal nieuw pand

Een mijlpaal voor Perflexxion! 4 maart 2020 staat in de boeken als dé dag waarop de aftrap is gegeven voor de bouw van ons nieuwe hoofdkantoor in Berkel en Rodenrijs. Na het slaan van de paal door Juda Oosthoek en Aron Koppert (beide zoons van de eigenaren) werd er getoost. Van der Linde Catering, gevestigd op hetzelfde bedrijventerrein, verzorgde deze middag alle hapjes en drankjes. Het nieuwe pand zal eind 2020 in gebruik worden genomen. 

Bekijk hier onze mijlpaal!

Preventie corona en vragen

Het nieuwe Covid-19 virus, oftewel Corona, heeft inmiddels ook Nederland bereikt. In alle nieuwsitems lees of hoor je er momenteel wel iets over. Voor vragen rondom het corona-virus verwijzen wij je graag naar onze FAQ. 

FAQ

Eerste paal Berkel en Rodenrijs

Het is zover! De eerste heipaal voor de nieuwbouw van Perflexxion Berkel en Rodenrijs gaat op 4 maart a.s. om 16.00 uur de grond in. Deze mijlpaal moet uiteraard gevierd worden met een hapje en een drankje, verzorgd door Van der Linde Catering. Ben je erbij, laat het ons dan even weten via events@perflexxion.nl.

De realisatie van ons nieuwe pand wordt mede mogelijk gemaakt door Bouwbedrijf P. van Leeuwen en RoosRos Architecten

Horticontact 2020

Op 18, 19 en 20 februari 2020 vindt in de Evenementenhal Gorinchem de jaarlijkse HortiContact  plaats. De HortiContact beurs is hét visitekaartje van de Nederlandse glastuinbouw. Bezoek de stand van Perflexxion H-156 en laat je informeren over onze dienstverlening onder het genot van een vers bereide, warme stroopwafel. Interesse om langs te komen, maar  niet in het bezit van een (gratis) toegangskaart? Klik hier.

Bekijk de video

Fruit Logistica 2020

Van 5-7 februari vind je onze Accountmanagers, Fabian, Aron en Orrin op de Fruit Logistica in Berlijn! Zij zijn als bezoeker op de beurs aanwezig en komen graag bij jou langs om te sparren over onze mogelijkheden op het gebied van personeelsbeleid. Wil jij weten wat onze toegevoegde waarde voor jouw bedrijf kan zijn? Bel Fabian voor een afspraak via 0631074215 of mail naar fabian@perflexxion.nl. Wij wensen je een succesvolle beurs toe!

Relatie-event Heemskerk

Speciaal voor onze opdrachtgevers in Noord-Holland organiseerden wij onlangs een ‘gouden’ borrel op onze vestiging in Heemskerk. Vestigingsmanager Iris Kenter opende de borrel en sprak hierbij haar waardering uit richting de aanwezige bedrijven. ‘Jullie zijn voor ons goud waard, want zonder jullie geen Perflexxion Heemskerk….’ Aansluitend vertelde directeur Micha over de ontwikkelingen binnen Perflexxion. Onze trainer Wouter sloot het officiële gedeelte af met een quiz over Perflexxion. Een gezellige, inspirerende avond die zeker in 2020 een vervolg krijgt.

Nieuwe locatie Inhouse Koppert

Onze inhouse vestiging Koppert is verhuisd en dat moest gevierd worden. Heb je ons feestje op 4 oktober gemist? Bekijk dan de foto’s.

Bekijk de foto's

WAB event

Op donderdag 26 september vond het Perflexxion WAB event voor bedrijven plaats. Kon je hierbij niet aanwezig zijn? Bekijk onderstaand filmpje voor een impressie van ons event. Wil jij meer weten over de Wet Arbeidsmarkt in Balans? Neem dan contact op met de Perflexxion vestiging bij jou in de buurt.

Bekijk de video

Direct Solliciteren