Recruitment Intercedent

Westland

Ben jij een echte Perflexxionist? En weet jij als Intercedent de beste kandidaten te vinden, te selecteren en te plaatsen? Dan is dit dé baan voor jou!

Lees meer!

 

Recruitment Specialist

Berkel en Rodenrijs

Jij vindt het leuk om kandidaten te spreken die op zoek zijn naar een baan en je wilt ze graag helpen met een nieuwe uitdaging! Beschik jij daarnaast over een flinke dosis creativiteit om de leukste vacatures te schrijven? Dan is de vacature van Recruitment Specialist perfect voor jou! 

Lees meer!

 

Recruitment Intercedent 

Barendrecht

Hou jij van mensen en ben jij nieuwsgierig naar wat een ander beweegt? Begeleid jij graag de uitzendkracht en relatie naar een hoger niveau en schenk jij hier graag je persoonlijke aandacht aan? Laat het ons weten dat je Recruitment Intercedent wilt worden bij Perflexxion!

Lees meer!

 

Procesverbeteraar

Berkel en Rodenrijs

Zit jij altijd boordevol goede ideeën? Ben jij ervan overtuigd dat sommige processen veel eenvoudige kunnen worden ingericht? Dan is deze baan als Procesverbeteraar voor jou bestemd! 

Lees meer! 

 

Recruitment Intercedent

Berkel en Rodenrijs

Hou jij van mensen en ben jij nieuwsgierig naar wat een ander beweegt? Begeleid jij graag de uitzendkracht en opdrachtgever naar een hoger niveau en schenk jij hier graag je persoonlijke aandacht aan? Laat het ons weten dat je recruitment intercedent wilt worden bij Perflexxion!

Lees meer!

 

Recruitment Intercedent

Waalwijk

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als Recruitment Intercedent bij een leuk, ambitieus bedrijf? Wil jij je relaties op commercieel gebied uitdiepen en weet je ze ook nog eens te voorzien van de juiste kandidaat? Dan hebben wij de baan voor jou!

Lees meer!