Recruitment Specialist

Waalwijk

Is Recruitment jouw passie en weet jij de allerbeste kandidaten te selecteren? Dan is de vacature van Recruitment Specialist voor jou bestemd! 

Lees meer!

 

Accountmanager

Waalwijk

Weet jij bedrijven te overtuigen van Perflexxion en een goede match te maken voor zowel de klanten als de kandidaten? Dan zijn wij voor de functie van Accountmanager op zoek naar jou! 

Lees meer!

 

Vestigingsmanager 

Waalwijk

Ben jij een geboren leider die een kick krijgt van het verder helpen van mensen? Weet je op commercieel gebied te scoren en weet je verbindingen te creëren? Dan is dit jouw vacature!

Lees meer!

 

Vestigingsmanager 

Regio Noord-Holland

Ben jij een geboren leider die een kick krijgt bij het opzetten van een nieuwe vestiging? Weet jij op commercieel gebied te scoren en verbindingen te creëren? Dan is dit jouw vacature!

Lees meer!

 

Vestigingsmanager 

Regio Zuid-Holland

Vanwege een voortdurende groei van onze Perflexxion vestigingen zijn wij op zoek naar een enthousiaste Vestigingsmanager. Zie jij het zitten een nieuwe vestiging van nul af aan op te zetten? Dan is dit jouw vacature!

Lees meer!

 

Vestigingsmanager

Regio Noord-Brabant

Voor de uitbreiding van het aantal Perflexxion vestigingen zijn wij op zoek naar een commerciële, analytische Vestigingsmanager. Vind jij het een kick om een eigen vestiging op te zetten? Dan is dit jouw vacature!

Lees meer!

 

Recruitment Intercedent

Heemskerk

Ben jij een enthousiaste recruiter die in staat is de allerbeste kandidaten te vinden, selecteren en te plaatsen? Laat ons dan weten dat je recruitment intercedent wilt worden bij Perflexxion! 

Lees meer!

 

Recruitment Intercedent

Barendrecht

Weet jij je klanten steeds weer te verbazen door precies die kandidaat voor te stellen naar wie de opdrachtgever op zoek is? Laat ons dan weten dat je recruitment intercedent wil worden bij Perflexxion!

Lees meer!