Recruitment Intercedent

De Lier (Zuid-Holland) / 40 uur per week 

 

Houd jij van mensen en herken jij talent? Haal je energie uit het maken van de perfecte match én weet jij (potentiële) opdrachtgevers te overtuigen voor jouw kandidaat te kiezen? Ben je een keiharde werker die graag aan de slag wilt in het Westland? Dan ben jij de Intercedent waar wij naar op zoek zijn!

Wat je gaat doen
Jouw werkdag als Intercedent is ontzettend veelzijdig en nooit hetzelfde. Je voert dagelijks sollicitatiegesprekken waarvoor je zelf kandidaten hebt geworven. De ene keer spreek je met een Productiemedewerker, de andere keer een Supply Chain Planner. Je weet aandachtig te luisteren en goed door te vragen, zodat je een goed beeld kan schetsen van de kandidaat. Ook de administratieve verwerking behoort tot jouw takenpakket, zoals het aanmaken van een contract, het uitbetalen van de salarissen en de dossiers op orde houden. 

Bij jouw grootste opdrachtgever zorg jij ervoor dat je dat de planning, welke je zelf maakt, altijd volledig ingevuld is. Als Intercedent ben je aanspreekpunt voor zowel de opdrachtgever als jouw uitzendkracht en ben je wekelijks bij de opdrachtgever te vinden. Ook geef je wekelijks een rondleiding, vergader je met de loodsbaas en loop je regelmatig binnen bij de teamleiders. Voortgangs- en verzuimgesprekken zijn een terugkerend onderdeel van jouw service aan dit bedrijf. Hiervoor is het belangrijk dat jij je goed kunt verplaatsen in de uitzendkracht, maar niet over je heen laat lopen. Daarnaast ben je sociaal sterk en kan je empathie tonen.

Over het bedrijf
Perflexxion is een groeiende, informele organisatie waar ontwikkeling en aandacht centraal staat. Wij zijn een landelijke speler met een lokaal gezicht. Perflexxion bestaat ruim 15 jaar en heeft vestigingen in o.a. Berkel en Rodenrijs, Barendrecht en het Westland. 

Onze locatie in het Westland is actief in de tuinbouw, AGF, voedingsmiddelenindustrie, bloemenexport en industrie. Wij vinden educatie belangrijk en stimuleren dit bij onze interne medewerkers. Hard werken is een must, maar ook gezelligheid is belangrijk. Zo hebben wij wekelijks een vestigingsborrel en meerdere keren per jaar een uitje met het hele bedrijf.

Wat verwachten wij van jou?

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau, dit vinden wij belangrijker dan het diploma zelf;
  • Je bent stressbestendig, werkt keihard en durft initiatief te nemen;
  • Je bent in bezit van eigen vervoer;
  • Je spreekt uitstekend Nederlands en goed Engels.

 Wat bieden wij jou?

  • Een bruto startsalaris van €1800,- bruto per maand op basis van 40 uur;
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen en 6,5 ADV dagen
  • Mogelijkheid om door te groeien;
  • Veel begeleiding en trainingen, bijvoorbeeld op het gebied van ziekteverzuim en een opleiding om het SEU-diploma te behalen;
  • Werken in een hecht team waar we elke week afsluiten met een borrel en een kaartspelletje.

Ben jij de Recruitment Intercedent waar wij naar op zoek zijn? Die van veel afwisseling houdt en zich graag of professioneel gebied wilt ontwikkelen? Geniet je van vrijheid en ben je niet bang je mouwen op te stropen? Solliciteer dan vandaag nog door je CV en motivatiebrief te sturen naar gina@perflexxion.nl. Ook voor vragen kan je bij haar terecht!