Recruitment Intercedent (m/v)

Waalwijk (Noord-Brabant)

 

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als Recruitment Intercedent bij een leuk, ambitieus bedrijf? Wil jij je relaties op commercieel gebied uitdiepen en weet je ze ook nog eens te voorzien van de juiste kandidaat? Dan hebben wij de baan voor jou!

Werkzaamheden

Jouw werkdag als Recruitment Intercedent is nooit standaard. Je doet verschillende werkzaamheden welke onder andere bestaan uit het onderhouden van diverse zakelijke relaties en deze verder uitbouwen. Natuurlijk ga je ook aan de slag voor deze relaties en zoek je de allerbeste kandidaten en dit doe je op diverse manieren. Denk hierbij aan het gebruik maken van  Jobboards, social media, je eigen netwerk etc. Met de kandidaten voer je een sollicitatiegesprek en luister je goed naar de kandidaat zodat je hem of haar zo goed mogelijk kan helpen aan een (nieuwe) baan. Naast deze werkzaamheden komt er natuurlijk ook een stuk administratie bij kijken, denk bijvoorbeeld aan: een kort verslag opstellen van elk sollicitatiegesprek, accountplannen schrijven, bezoekrapporten maken enz. Kortom, een afwisselende functie waar je veel met zakelijke relaties en kandidaten in contact staat! Belangrijk is dat je enthousiast bent, commerciële kansen ziet en dat je een positieve instelling hebt. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat je een leuke collega bent!

Perflexxion

Perflexxion is een uitzender welke zich heeft gespecialiseerd in de sectoren Food, AGF, Tuinbouw, Bloemenexport en diverse industriële sectoren. We hebben onszelf de afgelopen jaren al meerdere malen bewezen als professionele uitzender. Perflexxion is een ambitieus bedrijf en wilt groeien, zowel in vestigingen als in het team in Waalwijk! Doordat we zo groeien zijn wij op zoek naar iemand die past bij onze groei en ambities.

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau, dat vinden wij belangrijker dan het diploma zelf;
 • Je hebt een passie voor commercie: je hoeft geen "salestijger" te zijn, dit leren wij jou wel;
 • Je hebt je rijbewijs op zak;
 • Als je ervaring hebt binnen de uitzendbranche of een HR functie is dat een pré;
 • Jij barst van de mensenkennis, je leert namelijk iedere dag nieuwe mensen kennen;
 • Je beschikt over een flinke dosis enthousiasme om deze uitdaging aan te gaan!

Wat bieden wij jou?

 • Een functie binnen een jong, gezellig team die het beste in elkaar naar boven haalt;
 • Je begint met een interne on-the-job techniek-training;
 • Voldoende doorgroeimogelijkheden en hier word je ook in gestimuleerd;
 • Een afwisselende baan waarbij geen dag hetzelfde zal zijn;
 • Een prima salaris (naar leeftijd en ervaring) en goede secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Een gezellige week afsluiting inclusief bitterballen.

Wil jij onderdeel worden van ons team? Past deze baan perfect bij jou? Dan is dat reden genoeg om te solliciteren! Dit kan door je CV en motivatiebrief op te sturen naar charlotte@perflexxion.nl. Ook voor vragen over de vacature kan je bij Charlotte terecht. Wij zien je sollicitatie graag tegemoet!