Certificering

NEN

De NEN norm 4400-1 toetst bedrijven die personeel ter beschikking stellen, zoals uitzendbureaus. Perflexxion beschikt over een certificaat voor deze norm en voldoet daarom aan alle verplichtingen die te maken hebben met het ter beschikking stellen van arbeid. Het doel van deze norm is financiële risico's voor opdrachtgevers te beperken en de rechten van flexwerkers te beschermen.

NBBU

Perflexxion is aangesloten bij de NBBU, de brancheorganisatie voor uitzendbureaus. Dit betekent dat Perflexxion de CAO hanteert en naleeft zoals door de NBBU is opgesteld.

VCU

VCU staat voor Veiligheid en Gezondheid Checklist Uitzendorganisaties. Met het VCU-certificaat mogen we personeel uitzenden naar bedrijven die werkzaamheden uitvoeren met verhoogd risico in een risicovolle omgeving. Het gaat hierbij om constructie- of onderhoudswerkzaamheden die plaatsvinden op bouwterreinen en werkplaatsen en bij installaties.   

SBB

Perflexxion is een erkend leerbedrijf. Dat betekent dat mbo-studenten het praktijkgedeelte van hun opleiding (de zogenaamde beroepspraktijkvorming) bij Perflexxion kunnen volgen. De erkenning wordt gegeven door Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Beroepsonderwijs en bedrijfsleven werken samen in SBB om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. Bedrijven krijgen zo steeds de vakmensen die ze nodig hebben.