Postcode:
Postcode:
Bel: 010 303 00 87(ma/vrij 8.00-17.00)
Whatsapp: 010 740 20 59(ma/vrij 8.00-17.00)
Mail je CVrecruitment@perflexxion.nl(ma/vrij antwoord in 24u)
Bel: 010 303 00 87(ma/vrij 8.00-17.00)
Whatsapp: 010 740 20 59(ma/vrij 8.00-17.00)
Mail je CVrecruitment@perflexxion.nl(ma/vrij antwoord in 24u)

Ontdek de top 3 boeiende tuinbouwvacatures bij Perflexxion!

Ben je op zoek naar een dynamische carrière in de tuinbouwsector? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! In dit artikel presenteren we met trots onze drie meest boeiende vacatures in de tuinbouw. Ontdek hoe jij je passie voor groen kunt omzetten in een lonende loopbaan bij Perflexxion. Lees verder voor meer informatie en vergeet niet onze vacatures te bekijken en te solliciteren!

Veldmedewerker

De tuinbouwvelden zijn helemaal van jou! De mooiste gewassen of groenten worden hier verbouwd en wachten op jouw verzorging. Vaak ga je met een trekker of grasmaaier de velden op om te zaaien, te verzorgen of klusjes als onkruid wieden. Je bent elke dag met iets anders bezig!

Kweekmedewerker

Daar waar je als Veldmedewerker vooral buiten aan het werk bent, is dat bij de kweekmedewerker juist binnen. In grote kweekbakken – de naam zegt het al- kweek je microscopisch kleine insecten en mijten. Deze dragen bij aan het milieu, omdat het een vorm van biologische gewasbescherming is. Win win dus!

Gewasverzorger

Als gewasverzorger werk je in de tuinbouwsector en ben je verantwoordelijk voor het verzorgen en onderhouden van gewassen. Je voert taken uit zoals zaaien, oogsten, bemesten en besproeien van de gewassen. Daarnaast houd je toezicht op de gezondheid van de planten en ben je alert op eventuele plagen of ziektes.

 

Dit zijn slechts enkele van de leuke vacatures in de tuinbouwsector die op je wachten bij ons. Klik op de onderstaande link om al onze beschikbare tuinbouwvacatures te bekijken en wie weet nodigen we je binnenkort uit voor een gesprek. Bereid je voor op een boeiende carrière in de tuinbouwsector en laat je passie voor groen tot bloei komen bij Perflexxion!

Bekijk hier alle tuinbouw vacatures!

Direct Solliciteren