Postcode:
Postcode:
Bel: 010 303 00 87(ma/vrij 8.00-17.00)
Whatsapp: 010 740 20 59(ma/vrij 8.00-17.00)
Mail je CVrecruitment@perflexxion.nl(ma/vrij antwoord in 24u)
Bel: 010 303 00 87(ma/vrij 8.00-17.00)
Whatsapp: 010 740 20 59(ma/vrij 8.00-17.00)
Mail je CVrecruitment@perflexxion.nl(ma/vrij antwoord in 24u)

5 Voordelen van werken in de tuinbouw

Wist je dat tuinbouwwerk zeker niet altijd seizoensgebonden is? En je heus niet de hele dag met je ‘groene vingers’ in de aarde hoeft te zitten? Er zijn juist vele voordelen aan het werken in de tuinbouwsector. In dit artikel hebben wij er vijf voor je op een rijtje gezet! 

1. Ruime carrièremogelijkheden in de tuinbouw

In de tuinbouwsector zijn er veel verschillende functies beschikbaar. Of je nu geïnteresseerd bent in bestuiven of administratief werk, er is altijd wel een baan die bij je past. Door te werken in deze sector heb je dus veel mogelijkheden om te groeien en je carrière verder te ontwikkelen.

2. Bijdragen aan duurzaamheid

Door continu op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en innovaties, speelt de tuinbouwsector een belangrijke rol in duurzaamheid en milieubescherming. Als medewerker in deze branche draag je daaraan bij!

3. Gevarieerd werk

Het werken in de tuinbouw is allesbehalve saai! Elke dag is anders en biedt nieuwe uitdagingen. Of je nu buiten werkt op een kwekerij of laboratoriumonderzoek doet naar gewasbescherming, er is altijd sprake van afwisseling en diversiteit in taken.

4. Doorgroei- en ontwikkelingsmogelijkheden

In de tuinbouwsector zijn er volop mogelijkheden voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Je kunt (via Perflexxion of op je werk) trainingen volgen om nieuwe vaardigheden te leren, cursussen volgen over innovatieve technologieën of zelfs doorgroeien naar leidinggevende posities binnen jouw vakgebied. Door te werken in deze sector krijg je alle kansen om jezelf te blijven ontwikkelen en te groeien.

5. Werkzekerheid in de tuinbouw

Tot slot biedt werken in de tuinbouwsector goede werkzekerheid. De tuinbouw is een sector die altijd nodig zal zijn, omdat mensen voedsel en planten blijven consumeren. Hierdoor is er een constante vraag naar personeel in de tuinbouwindustrie.

 

Wil je profiteren van de voordelen van werken in de tuinbouwsector? Bekijk onze vacatures en begin vandaag nog aan een nieuwe carrière!

Bekijk hier alle vacatures

Direct Solliciteren