Postcode:
Postcode:
Bel: 010 303 00 87(ma/vrij 8.00-17.00)
Whatsapp: 010 740 20 59(ma/vrij 8.00-17.00)
Mail je CVrecruitment@perflexxion.nl(ma/vrij antwoord in 24u)
Bel: 010 303 00 87(ma/vrij 8.00-17.00)
Whatsapp: 010 740 20 59(ma/vrij 8.00-17.00)
Mail je CVrecruitment@perflexxion.nl(ma/vrij antwoord in 24u)

5 top tips om te stralen in de industriesector

Je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging en overweegt een baan in de industriesector. Slimme zet! De industrie is super divers en biedt tal van kansen, van productiewerk tot logistiek en alles daartussenin. Maar hoe zorg je ervoor dat je opvalt en het maximale uit deze kans haalt? Geen zorgen, wij hebben de beste tips voor je verzameld. Lees snel verder!

 

1. Doe onderzoek naar de industriesector

De industriesector is breed en gevarieerd, dus een beetje onderzoek kan geen kwaad. Zoek uit welke richtingen er zijn en ontdek waar jouw interesse ligt. Dit maakt het makkelijker om gericht te zoeken naar banen die bij jou passen. Dit kan bijvoorbeeld met een banentest online, maar natuurlijk helpen wij je daar ook graag bij. Neem vrijblijvend contact op met de Perflexxion vestiging bij jou in de buurt en we gaan graag het persoonlijke gesprek met je aan!

2. Zorg voor de juiste certificaten voor de industriesector

Voor sommige banen in de industrie heb je certificaten of diploma’s nodig. Als je die al hebt dan is dat helemaal top. Heb je deze nog niet? Dan kan je deze vaak via het bedrijf zelf behalen. Soms ook via Perflexxion. Je hebt niet altijd ervaring en/of certificaten nodig. Ook starters zijn van harte welkom en kunnen volop leren!

3. Blijf leren en groeien

De industriesector staat nooit stil, en jij dus ook niet. Grijp kansen aan om nieuwe vaardigheden te leren of je kennis te verbreden. Veel bedrijven en ook Perflexxion bieden trainingen of cursussen aan. Dit is niet alleen goed voor je cv, maar ook voor je persoonlijke ontwikkeling. Wie weet waar je allemaal terecht kunt komen!

4. Veiligheid voorop

In de industrie is veiligheid super belangrijk. Zorg dat je altijd de veiligheidsvoorschriften kent en naleeft. Dit is niet alleen belangrijk voor jouw eigen veiligheid, maar ook voor die van je collega’s. Een goede kennis van veiligheidsprocedures laat zien dat je je verantwoordelijkheid serieus neemt. Deze staan vaak beschreven in de vacature en krijg je altijd wanneer je begint met je nieuwe baan.

5. Solliciteer op een toffe baan

Bekijk de vacatures van Perflexxion en reageer op wat het beste bij je past. We hebben tal van opties verdeeld over meerdere delen van het land. Of je nu ervaren bent of na dit artikel dolgraag in de industrie wilt werken, we hebben voor ieder wat wils! Liever persoonlijk advies en hulp? Neem dan zeker contact met ons op. We bespreken graag de mogelijkheden!

 

Met deze vijf top tips ben je helemaal klaar om te stralen in de industriesector! Door onderzoek te doen naar de sector, de juiste certificaten te behalen, continu te blijven leren en groeien, veiligheid voorop te stellen en actief te solliciteren, leg je een solide basis voor een succesvolle carrière in de industrie. Dus waar wacht je nog op? Pak die kans en laat je talent schitteren in deze dynamische en veelzijdige sector. Veel succes met jouw avontuur in de industriesector!

 

Bekijk hier alle vacatures

Direct Solliciteren