Training en instructie

We willen jou zo snel mogelijk aan een passende baan helpen. Maar daar houdt het niet op!

We begeleiden je voordat je bij een opdrachtgever aan de slag gaat én tijdens je werkzaamheden. Dat betekent dat je, afhankelijk van het bedrijf waar je gaat werken, een bedrijfsinstructie krijgt. Deze instructie bestaat uit een filmpje en een boekje. Daarin leggen we onder andere uit wat het bedrijf waar jij gaat werken precies doet en wat de veiligheidsregels zijn. We besteden ook aandacht aan de geschiedenis, cultuur en bijzonderheden van het bedrijf. Zo ben je goed voorbereid als je aan de slag gaat!

Training 'Solliciteren kun je leren!'

Wil jij graag weten hoe je:

  • je kansen op een baan vergroot?
  • op een relaxte manier een sollicitatiegesprek voert?
  • jezelf op een onderscheidende manier kunt presenteren?

Volg dan de GRATIS sollicitatietraining van Perflexxion. Want solliciteren kun je leren! We gaan je helpen jezelf zo goed mogelijk voor te bereiden op een sollicitatiegesprek. Ook leren we je hoe je jezelf kunt presenteren. Want solliciteren is niet altijd makkelijk. Soms is er veel concurrentie. Dus moet je jezelf onderscheiden!

Daarom is het belangrijk te weten wat jouw goede eigenschappen en kwaliteiten zijn. En het is nóg belangrijker om jouw goede eigenschappen en kwaliteiten duidelijk over te brengen op degene met wie jij een sollicitatiegesprek hebt. Dan wordt solliciteren zelfs leuk! Want je hebt zelfkennis én zelfvertrouwen. En als je dat combineert met plezier en enthousiasme wordt de kans op een nieuwe, leuke uitdaging stukken groter.

Meer info: mail jouw intercedent of onze trainer: wouter@perflexxion.nl