Training Verzuimpreventie

Enig idee wat verzuimende medewerkers uw bedrijf kosten? En hoe weet u eigenlijk of een medewerker die verzuimt ook écht ziek is?

Volgens arbodienstverleners mankeert in ruim de helft van alle gevallen van ziekteverzuim de werknemer medisch gezien niets. Meer aandacht voor de achterliggende oorzaken en het welzijn van medewerkers, door u als werkgever of door de direct leidinggevende, kan het gemiddelde verzuim verlagen. Verzuim is dus te beïnvloeden. En dat kan u een behoorlijke besparing opleveren!

Kortom, met het tegengaan van ziekteverzuim valt veel te winnen. Daarom maakt Perflexxion ook hier werk van. Ontdek tijdens de training Verzuimpreventie hoe u mensen gemotiveerd aan het werk kunt houden en een bijdrage kunt leveren aan een lager ziekteverzuim. 

Doelgroep

Deze training van één of twee dagdelen is met name geschikt voor leidinggevenden/ teamleiders/afdelingshoofden/medewerkers P&O/HR van middelgrote bedrijven en directeuren/ondernemers van kleinere bedrijven die:

  • willen weten hoe ze verzuimbeheersing (nog) beter in praktijk kunnen brengen door middel van proactieve preventie;
  • op basis van hun bestaande of nog te ontwikkelen verzuimbeleid willen weten op welke manieren ze leidinggevenden in het bedrijf kunnen toerusten bij hun eigen rol, verantwoordelijkheid en taken met betrekking tot (het terugdringen van) ziekteverzuim.

Meer weten over deze training of de mogelijkheden voor een incompany variant voor uw bedrijf? Lees hier aanvullende info Training_Verzuimpreventie_info.pdf of neem contact op met onze trainer: wouter@perflexxion.nl