Werving en selectie

U bent op zoek naar een nieuwe medewerker die over specifieke kwaliteiten, kennis en/of ervaring beschikt. Maar waar vindt u die? U kunt natuurlijk zelf op zoek gaan. Maar dat kost veel tijd en energie. Ons advies: laat Perflexxion er werk van maken!

Perflexxion is gespecialiseerd in het werven en selecteren van de geschikte kandidaat. Ons brede en gespecialiseerde netwerk helpt ons daarbij.

De juiste medewerker

Wij verdiepen ons eerst in uw bedrijfscultuur en de betreffende vacature zodat we precies weten wat uw wensen zijn. Daarna stellen we, in overleg, een definitief functieprofiel op met een beschrijving van de eigenschappen die een kandidaat moet bezitten.

Daarna werft en selecteert Perflexxion geschikte kandidaten voor u. Eventueel stellen we een advertentiecampagne op. Perflexxion brengt door middel van zorgvuldige selectie het aantal kandidaten terug tot maximaal drie personen. Deze kandidaten stellen wij aan u voor.

U selecteert vervolgens de kandidaten die u wilt uitnodigen voor een gesprek. Na één of meerdere gesprekken maakt u uw definitieve keuze.

Fee

De hoogte van de fee voor werving en selectie hangt af van de kwaliteiten, het salaris en de competenties van uw nieuwe medewerker. Het tarief wordt vooraf met u besproken.