Uitzenden

Uitzenden is flexibel en zorgeloos. U loopt geen enkel risico omdat u zelf bepaalt wanneer de uitzending start en stopt, zonder opzegtermijn. Op deze manier bent u gegarandeerd van een snelle inzet van gemotiveerde en ervaren flexwerkers.

Perflexxion kan u ook aan flexwerkers helpen die na het verstrijken van de uitzendtermijn bij u in dienst treden. Uitzenden is dus een prachtige formule waarin u én de werving én het werkgeverschap uitbesteedt. Op deze manier heeft u de tijd om de medewerker te zien groeien in uw onderneming, zodat u hem of haar op termijn zelf een contract kunt aanbieden.

Geen zorgen

Bij uitzenden wordt alles door Perflexxion verzorgd: werving, selectie, opvragen van referenties, identiteitscontrole, personeelsadministratie en uitbetaling van salarissen. Bij afwezigheid van een uitzendkracht door vakantie of ziekte zorgt Perflexxion, indien gewenst, voor vervanging. Als u dat wilt, stellen wij de uitzendkracht persoonlijk aan u voor.

Persoonlijke begeleiding

Bij uitzending begeleiden wij onze uitzendkrachten intensief. Omdat Perflexxion zichzelf als een persoonlijk uitzendbureau profileert, is het van belang dat u niet alleen uw vacature bekend maakt, maar ook iets vertelt over uw bedrijfsstructuur en -cultuur. Met deze informatie zorgen wij voor een optimale match tussen uw vacature en de kandidaat. Daarnaast nemen wij regelmatig contact met u op om te vragen of alles naar wens verloopt. Ook onderhoudt de betreffende intercedent persoonlijk contact met de flexwerker.