Training en instructie

Perflexxion wil flexwerkers zo snel mogelijk aan een passende baan helpen. Maar daar houdt het niet op.

We begeleiden flexwerkers voordat ze bij u aan de slag gaan én tijdens hun werkzaamheden. Perflexxion maakt dus werk van de ontwikkeling van uw flexibele arbeidskrachten. Om de simpele reden dat wij geloven dat mensen het verschil maken. Daarom halen wij het potentieel in hen naar boven. Bijvoorbeeld door middel van een instructietraining op maat rond uw veiligheidsvoorschriften of een algemene vaardigheidstraining over het 5S-principe. 

Wat het u oplevert? Flexwerkers zijn sneller ingewerkt, de motivatie en inzet groeit en prestaties op de vloer verbeteren. Terwijl het u geen extra tijd en energie kost! Zo krijgt u méér dan u had verwacht. 

5S Introductietraining

Perflexxion maakt niet alleen werk van de ontwikkeling van uitzendkrachten. We kunnen ook uw vaste medewerkers helpen bij hun persoonlijke ontwikkeling. Door hen mee te laten denken bij de verbetering van hun eigen werkprocessen bijvoorbeeld.

Onze 5S Introductietraining kan daarbij helpen. Lees meer!

Training Verzuimpreventie

Perflexxion maakt ook werk van actieve verzuimpreventie. Want met het tegengaan van ziekteverzuim valt veel te winnen. Meer aandacht voor de achterliggende oorzaken en het welzijn van medewerkers, door u als werkgever of direct leidinggevende, kan het gemiddelde verzuim verlagen. Verzuim is dus te beïnvloeden. En dat kan u een behoorlijke besparing opleveren!

Ontdek tijdens de training Verzuimpreventie van Perflexxion hoe u mensen gemotiveerd aan het werk kunt houden en een bijdrage kunt leveren aan een lager ziekteverzuim. Lees meer! 

Gastlessen en workshops

Wist u dat Perflexxion ook gastlessen en sollicitatieworkshops voor scholen verzorgt? Lees meer!