Inhouse Partnership

Inhouse Partnership is een effectieve manier om kosten en tijd te besparen op het gebied van flexibele arbeid.

Een medewerker van Perflexxion werkt bij u op locatie. Deze inhouse intercedent draagt zorg voor alle aspecten rond flexibele arbeid in uw organisatie: werving, selectie, planning, administratie, begeleiding, poolopbouw, poolbeheer en evaluatie. Daarnaast is bij Inhouse Partnership het verbeteren van processen een belangrijk onderdeel. Kortom: bij Inhouse partnership wordt u volledig ontzorgd. Tegelijkertijd houdt u dankzij heldere en relevante KPI-rapportages grip op het functioneren van uw flexwerkers.

Maatwerk

Inhouse Partnership is al mogelijk wanneer u een flexibele schil heeft van 20-25 medewerkers. Afhankelijk van onder meer de aard en de diversiteit van de functies, het aantal uitzenduren per week en seizoensinvloeden op de planning levert Perflexxion u Inhouse Partnership op maat. Dit kan zowel fulltime als parttime, met één of meerdere intercedenten. Uiteraard wordt samen met u de juiste intercedent geselecteerd.

Samenwerking

Bij Inhouse Partnership werken wij nauw met u samen. Onderling vertrouwen is daarbij de basis! Perflexxion fungeert als klankbord én als verlengstuk van uw eigen HR-afdeling.

Meer weten? Wij presenteren u graag de uitgewerkte kostenvoordelen van Inhouse Partnership. Laat Perflexxion er werk van maken!