P&O Medewerker Backoffice

Berkel en Rodenrijs

Ben jij een accurate administratieve topper die affiniteit heeft met HRM? Zie jij het optimaliseren van werkprocessen als een vanzelfsprekend onderdeel van je werk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer!

 

Commercieel Intercedent

Westland

Weet jij bedrijven te overtuigen van Perflexxion en een goede match te maken voor zowel de klanten als de kandidaten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer!

 

Recruitment Intercedent

Westland

Weet jij altijd de beste kandidaten te vinden, te selecteren en te plaatsen? Dan ben jij de intercedent die we zoeken!

Lees meer!

 

Commercieel Intercedent 

Barendrecht

Wil jij met opdrachtgevers sparren over uitzenden, payrolling, werving en selectie en inhouse service? Geef jij de klant precies die informatie die hij nodig heeft? Ben je een commerciële topper die zich verder wil ontwikkelen binnen de uitzendbranche? Dan is dit jouw vacature!

Lees meer! 

 

Recruitment Intercedent

Barendrecht

Ben jij een enthousiaste recruiter die in staat is de allerbeste kandidaten te selecteren? Weet jij je klanten steeds weer te verbazen door precies die kandidaat voor te stellen naar wie de opdrachtgever op zoek is? Weet jij uitzendkrachten naar een hoger niveau te brengen door ze intensief te begeleiden en persoonlijke aandacht te geven? Laat ons dan weten dat je recruitment intercedent wil worden bij Perflexxion!

Lees meer!