Inhouse Intercedent

Berkel en Rodenrijs

Is recruitment jouw passie en weet jij de allerbeste kandidaten te selecteren? Weet jij uitzendkrachten naar een hoger niveau te brengen door ze intensief te begeleiden? Laat ons dan weten dat je Inhouse intercedent wil worden bij Perflexxion!

Lees meer!


Recruitment Intercedent

Berkel en Rodenrijs

Ben jij een enthousiaste recruiter die in staat is de allerbeste kandidaten te selecteren? Haal jij plezier uit het matchen van de juiste kandidaten met de juiste vacatures? Dan ben jij de collega die wij zoeken!

Lees meer!


Commercieel Intercedent

Heemskerk

Beschik jij over een luisterend oor, snap jij wat jouw klant nodig heeft en kan je dit omzetten in een langdurige en stevige klantrelatie? Dan is dit de vacature voor jou!

Lees meer! 


Commercieel Intercedent

Barendrecht

Wil jij met opdrachtgevers sparren over uitzenden, payrolling, werving en selectie en inhouse service? Geef jij de klant precies die informatie die hij nodig heeft? Ben je een commerciële topper die zich verder wil ontwikkelen binnen de uitzendbranche? Dan is dit jouw vacature!

Lees meer! 


Recruitment Intercedent

Barendrecht

Ben jij een enthousiaste recruiter die in staat is de allerbeste kandidaten te selecteren? Weet jij je klanten steeds weer te verbazen door precies die kandidaat voor te stellen naar wie de opdrachtgever op zoek is? Weet jij uitzendkrachten naar een hoger niveau te brengen door ze intensief te begeleiden en persoonlijke aandacht te geven? Laat ons dan weten dat je recruitment intercedent wil worden bij Perflexxion!

Lees meer!