Procesmanager / Manager Bedrijfsbureau

Berkel en Rodenrijs

Zit jij altijd boordevol goede ideeën? Ben jij er van overtuigd dat processen eenvoudiger kunnen worden ingericht? Weet je hierin jouw team te inspireren en uit te dagen? Dan is deze baan als Procesmanager voor jou bestemd!

Lees meer!

  

Recruitment Intercedent

Heemskerk

Hou jij van mensen en ben jij nieuwsgierig naar wat een ander beweegt? Begeleid jij graag de uitzendkracht en relatie naar een hoger niveau en schenk jij hier graag je persoonlijke aandacht aan? Dan is Recruitment Intercedent bij Perflexxion iets voor jou!

Lees meer!

 

Recruitment Intercedent

Westland

Ben jij een echte Perflexxionist? En weet jij als Intercedent de beste kandidaten te vinden, te selecteren en te plaatsen? Dan is dit dé baan voor jou!

Lees meer!

 

Recruitment Intercedent 

Barendrecht

Hou jij van mensen en ben jij nieuwsgierig naar wat een ander beweegt? Begeleid jij graag de uitzendkracht en relatie naar een hoger niveau en schenk jij hier graag je persoonlijke aandacht aan? Laat het ons weten dat je Recruitment Intercedent wilt worden bij Perflexxion!

Lees meer!

 

Recruitment Intercedent

Berkel en Rodenrijs

Hou jij van mensen en ben jij nieuwsgierig naar wat een ander beweegt? Begeleid jij graag de uitzendkracht en opdrachtgever naar een hoger niveau en schenk jij hier graag je persoonlijke aandacht aan? Laat het ons weten dat je recruitment intercedent wilt worden bij Perflexxion!

Lees meer!

 

Recruitment Intercedent

Waalwijk

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als Recruitment Intercedent bij een leuk, ambitieus bedrijf? Wil jij je relaties op commercieel gebied uitdiepen en weet je ze ook nog eens te voorzien van de juiste kandidaat? Dan hebben wij de baan voor jou!

Lees meer!

 

Recruitment Specialist

Barendrecht

Jij vindt het leuk om kandidaten te spreken die op zoek zijn naar een baan en je wilt ze graag helpen met een nieuwe uitdaging! Beschik jij daarnaast over een flinke dosis creativiteit om de leukste vacatures te schrijven? Dan is de vacature van Recruitment Specialist perfect voor jou! 

Lees meer!