Recruitment Intercedent

Westland (De Lier)

Ben jij een echte Perflexxionist? En weet jij als Intercedent de beste kandidaten te vinden, te selecteren en te plaatsen? Dan is dit de baan voor jou!

Lees meer!

 

Recruitment Intercedent

Berkel en Rodenrijs

Hou jij van mensen en ben jij nieuwsgierig naar wat een ander beweegt? Begeleid jij graag de uitzendkracht en opdrachtgever naar een hoger niveau en schenk jij hier graag je persoonlijke aandacht aan? Laat het ons weten dat je recruitment intercedent wilt worden bij Perflexxion!

Lees meer!

 

Vestigingsmanager 

Heemskerk

Ben jij een geboren leider die een kick krijgt van het verder helpen van mensen? Heb jij sociale en analytische vaardigheden en begrijp je het belang van voorbeeldgedrag geven? Heb je ervaring in de uitzendbranche? Weet je op commercieel gebied te scoren en weet je verbindingen te creëren? Dan is dit jouw vacature!

Lees meer!

 

(Inhouse) Recruitment Intercedent

Berkel en Rodenrijs

Is recruitment jouw passie en weet jij de allerbeste kandidaten te selecteren? Heeft de STAR gesprekstechniek voor jou geen geheimen? Weet jij uitzendkrachten naar een hoger niveau te brengen door ze intensief te begeleiden en persoonlijke aandacht te geven? Laat ons dan weten dat je Inhouse intercedent wilt worden bij Perflexxion!

Lees meer!

 

Recruitment Intercedent

Barendrecht

Weet jij je klanten steeds weer te verbazen door precies die kandidaat voor te stellen naar wie de opdrachtgever op zoek is? Laat ons dan weten dat je recruitment intercedent wil worden bij Perflexxion!

Lees meer!

 

Recruitment Intercedent

Waalwijk

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan als Recruitment Intercedent bij een leuk, ambitieus bedrijf? Wil jij je relaties op commercieel gebied uitdiepen en weet je ze ook nog eens te voorzien van de juiste kandidaat? Dan hebben wij de baan voor jou!

Lees meer!