Recruitment Specialist (m/v)

Waalwijk (Noord-Brabant)

 

Is Recruitment jouw passie en weet jij de allerbeste kandidaten te selecteren? Ben jij de expert in het telefonisch doorgronden van de kandidaten en het schrijven van vacatures? Lijkt het jou daarnaast een mooie uitdaging om nauw samen te werken met Recruiters, Intercedenten en Accountmanagers? Dan is de vacature van Recruitment Specialist voor jou bestemd!

Over Perflexxion

Perflexxion is een jonge, informele uitzendorganisatie die van plan is Nederland te veroveren! Wij zijn flexibel en ambitieus en willen ons graag ontwikkelen. Vol gas gaan we er tegenaan om het iedere dag weer beter te doen dan de dag ervoor. Vanwege de groei van onze vestiging in Waalwijk zijn we op zoek naar een enthousiaste Recruitment Specialist. Wij zijn gespecialiseerd in de sectoren Food, AGF, Tuinbouw, Bloemenexport en Industrie. Onze nieuwe collega zal deze branches binnen de kortste keren van binnen en van buiten leren kennen. Hierdoor ben je nog beter in staat om de juiste kandidaten te selecteren! 

Werkzaamheden

Onze Recruitment Specialist heeft een belangrijke rol binnen het team. Jij gaat aan de slag met het zoeken naar de allerbeste kandidaten en benadert hen op een actieve manier. Aan de telefoon weet jij de juiste vragen te stellen zodat je de kandidaten nog beter leert kennen. Dit geldt ook voor alle sollicitanten, want jij bent verantwoordelijk voor alle binnenkomende sollicitaties. Ook beheer jij alle vacatureteksten en dat betekent dat jij deze op een wervende manier gaat schrijven, zodat je zeker weet dat ze de doelgroep aanspreken. Je houdt in de gaten welke profielen de beste reacties opleveren en hoe het is gesteld met concurrerende vacatures in de regio. Je onderzoekt nieuwe mogelijkheden om onze doelgroep te bereiken (bijvoorbeeld Social Media) en bespreekt deze met jouw vestigingsmanager en de afdeling Communicatie & Marketing. Je benadert de kandidaten proactief en je plant afspraken met ze in. Kortom, jij draagt bij aan de volle agenda’s van de Recruitment Intercedenten!

Dit verwachten wij van jou

We verwachten van jou dat je Perflexxionist bent of dat zo snel mogelijk wordt. Je past helemaal in ons team als je je herkent in deze punten.

 • Het maakt ons niet zoveel uit of je een HBO studie hebt gedaan. Als je maar kunt aantonen dat je moeiteloos op dit niveau functioneert;
 • Relevante werkervaring is natuurlijk prettig, maar niet direct noodzakelijk! Wij helpen je hier graag bij;
 • Werkdruk? Stress? Jouw organisatietalent zorgt ervoor dat je daar niet van in paniek raakt;
 • Mensen in jouw omgeving omschrijven jou als betrouwbaar en communicatief sterk;
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B;
 • Tot slot vinden wij het belangrijk dat je assertief bent, niet bang bent om mensen te benaderen en dat je een gezellige collega wordt.

Dit kun jij van ons verwachten

 • Een functie binnen een gezellig team die het beste in elkaar naar boven haalt;
 • In deze functie is het mogelijk om in overleg zelf je werktijden te bepalen;
 • Voldoende doorgroeimogelijkheden en hier word je ook in gestimuleerd;
 • Salaris tussen de € 1.800 en € 2.100 euro (o.b.v. 40 uur) afhankelijk van opleiding en ervaring;
 • 25 vakantiedagen + 6,5 adv dagen;
 • Trainingen en cursussen om jezelf te ontwikkelen.

Meer info

Wil jij onderdeel worden van ons team? Past deze baan perfect bij jou? Dan is dat reden genoeg om te solliciteren! Dit kan door je CV en motivatiebrief op te sturen naar charlotte@perflexxion.nl. Ik zie je sollicitatie graag tegemoet!