Commercieel Intercedent (m/v)

Westland | 40 uur per week

 

Weet jij bedrijven te overtuigen van Perflexxion en een goede match te maken voor zowel de klanten als de kandidaten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Werkzaamheden

Perflexxion is een uitzendorganisatie die al ruim 15 jaar bestaat. Perflexxion is gespecialiseerd in de sectoren Food, AGF, Tuinbouw en Bloemenexport en diverse industriële sectoren.

Aan het einde van het jaar openen wij een nieuwe vestiging in het Westland. Voor deze vestiging zoeken wij versterking! Als nieuwe collega in de commercie ken jij onze branches binnen de kortste keren van binnen en van buiten. De commercieel intercedent is de bewaker van de segmentatie en zorgt ervoor dat de andere intercedenten dezelfde richting, duidelijkheid en focus hebben. Binnen de gekozen segmenten werft en selecteert de recruiter, maar ook de commercieel intercedent kandidaten. De doelgroep waar je veel mee werkt zijn operators, orderpickers en productiekrachten. Je bent een belangrijke schakel om de juiste klanten te binden aan de kandidaten die we wekelijks spreken. Het betreft een afwisselende functie waarbij geen dag hetzelfde is! Ook verwachten we dat je beurzen bezoekt, aanwezig bent bij netwerkbijeenkomsten en tenminste één klant per maand binnenhaalt.

Profiel kandidaat

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt HBO werk- en denkniveau en affiniteit met commercie;
  • Je hebt ervaring binnen de uitzendbranche of met het verkopen van een dienst;
  • Je bent in bezit van een rijbewijs;
  • Je hebt zin om voor de volle 100% aan de slag te gaan!

Wat bieden wij jou?

  • Goede begeleiding en duidelijke doelstellingen;
  • Een functie binnen een gezellig, jong team dat het beste bij elkaar naar boven haalt;
  • Een afwisselende baan waarin jij jezelf kunt ontwikkelen;
  • Een gezellige weekafsluiting inclusief wijntje, biertje, frisje en bitterballen.

Denk jij na het lezen van deze vacature de commercieel intercedent te zijn die wij zoeken? Dan is dat reden genoeg om te solliciteren! Dit doe je door je CV en motivatiebrief op te sturen naar michael@perflexxion.nl.

Voor vragen kun je telefonisch contact opnemen met MichaŃ‘l Struijk (vestigingsmanager) via 06-11272175 of mailen naar michael@perflexxion.nl.