Duurzaam ondernemen

Perflexxion hecht veel waarde aan duurzaam ondernemen. Wij gaan bewust om met het milieu en hebben oog voor het welzijn van onze medewerkers en de maatschappij. 

We streven er naar om zo neutraal mogelijk met energie om te gaan. Wij maken gebruik van zonnepanelen om elektriciteit op te wekken. Onze auto's zijn voorzien van energielabel A. Carpooling wordt nadrukkelijk gestimuleerd.

Daarnaast ondersteunt Perflexxion diverse verenigingen en maatschappelijk verantwoorde initiatieven die bijdragen aan de ontwikkeling van kennis en mensen.

Stichting CCP
Perflexxion ondersteunt de landbouwprojecten van Stichting CCP. Deze organisatie voorziet Ugandese weeskinderen van onder meer onderwijs en begeleiding. Doel van deze landbouwprojecten is om weeskinderen van schoolmaaltijden te voorzien. Ook zijn deze projecten van groot belang om aan terugkerende periodes van voedseltekort het hoofd te bieden.

Roparun
Wij ondersteunen al enkele jaren Stichting Roparun. Een groep mensen levert in teamverband een sportieve prestatie om op deze manier geld op te halen voor mensen met kanker.

Kom in de Kas
'Kom in de Kas' is het jaarlijkse publieksevenement van de Nederlandse glastuinbouw. In 1977 was 'Kom in de Kas' een regionale gebeurtenis. Na een recordaantal van 228.000 bezoekers in het jubileumjaar 2002 steeg 'Kom in de Kas' naar de respectabele achtste plaats van de Top 10 Landelijke Evenementen.

CVV Berkel
Perflexxion sponsort de lokale voetbalvereniging van Berkel en Rodenrijs.