5S Introductietraining

Perflexxion maakt niet alleen werk van de ontwikkeling van uitzendkrachten. We kunnen ook uw vaste medewerkers helpen bij hun persoonlijke ontwikkeling. Door hen mee te laten denken bij de verbetering van hun eigen werkprocessen bijvoorbeeld. 

Onze 5S Introductietraining kan daarbij helpen. 5S is een manier van werken die de kwaliteit van uw werkprocessen verbetert en helpt om een functionele, schone en verzorgde werkplek te krijgen én te houden. 

De 5S methodiek maakt deel uit van de Lean filosofie die als doel heeft maximale waarde voor de klant te realiseren met zo min mogelijk verspillingen. Door minder verspilling gaan de kosten omlaag, wat leidt tot een verbetering van het bedrijfsresultaat.

Diverse bedrijven hebben inmiddels de 5S Introductietraining van Perflexxion gevolgd. Zij hebben ervaren hoe je op een eenvoudige en praktische manier werkprocessen kunt verbeteren en hoe medewerkers hier vanuit eigen motivatie een bijdrage aan kunnen leveren. Dat levert medewerkers op met meerwaarde!

Kom GRATIS kennismaken!

Benieuwd wat 5S voor uw organisatie kan betekenen? Perflexxion organiseert in 2019 weer diverse 5S 'kennismakingstrainingen' waar u gratis en voor niks kunt ervaren wat deze filosofie inhoudt:

  • Dinsdag 8 oktober 2019 | 15.00 - 17.00 | Perflexxion Waalwijk 
  • Donderdag 31 oktober 2019 | 14.30 - 16.30 | Perflexxion Barendrecht

Meer weten? Lees deze aanvullende info: 5S_Introductietraining_info.pdf. Heeft u vragen? Of wilt u zich aanmelden voor een introductietraining? Neem dan contact op met onze trainer: wouter@perflexxion.nl