5S Introductietraining

Perflexxion maakt niet alleen werk van de ontwikkeling van uitzendkrachten. We kunnen ook uw vaste medewerkers helpen bij hun persoonlijke ontwikkeling. Door hen mee te laten denken bij de verbetering van hun eigen werkprocessen bijvoorbeeld. 

Onze 5S Introductietraining kan daarbij helpen. 5S is een manier van werken die de kwaliteit van uw werkprocessen verbetert en helpt om een functionele, schone en verzorgde werkplek te krijgen én te houden. 

De 5S methodiek maakt deel uit van de Lean filosofie die als doel heeft maximale waarde voor de klant te realiseren met zo min mogelijk verspillingen. Door minder verspilling gaan de kosten omlaag, wat leidt tot een verbetering van het bedrijfsresultaat.

Diverse bedrijven hebben inmiddels de 5S Introductietraining van Perflexxion gevolgd. Zij hebben ervaren hoe je op een eenvoudige en praktische manier werkprocessen kunt verbeteren en hoe medewerkers hier vanuit eigen motivatie een bijdrage aan kunnen leveren. Dat levert medewerkers op met meerwaarde!

Kom GRATIS kennismaken!

Benieuwd wat 5S voor uw organisatie kan betekenen? Perflexxion organiseert diverse 5S 'kennismakingstrainingen' waar u gratis en voor niks kunt ervaren wat deze filosofie inhoudt:

  • Donderdag 8 maart 2018 van 10.00 tot 12.00 uur | Locatie: Perflexxion Berkel en Rodenrijs
  • Vrijdag 23 maart 2018 van 10.00 tot 12.00 uur | Locatie: Perflexxion Heemskerk
  • Donderdag 29 maart 2018 van 14.00 tot 16.00 uur | Locatie: Perflexxion Barendrecht

U kunt zich opgeven door het aanmeldformulier in te vullen en dit formulier aan ons terug te mailen: Aanmelding_introductietraining_5S.docx

Meer weten? Lees deze aanvullende info: 5S_Introductietraining_info.pdf of neem contact op met onze trainer: wouter@perflexxion.nl